Ivm Covid-19 is de 2020 editie geannuleerd | Tot 2021

Ivm Covid-19 is de 2020 editie geannuleerd | Tot 2021

STANDHOUDERS

De standhouders van 2019

In het monumentale pand aan het Pancratiusplein in Heerlen, waar ze is gevestigd, serveert de Beerkompanie het hele jaar door bourgondische gerechten, in combinatie met bijpassende speciaalbieren. 

Restaurant-Bienvenue de ideale locatie om heerlijk te lunchen of te dineren in het hart van het historische centrum van Maaseik (BE).

Rudy’s lunch & diner is naar eigen zeggen dé hotspot van Landgraaf: een vrij nieuw en razendpopulair concept dat zich voor honderd procent toespitst op de Amerikaanse keuken en enkel werkt met ingrediënten uit stad en streek.

Eetlokaal Zaartje, gelegen op het Pancratiusplein in Heerlen, is een gezellig eetcafé met voor lunch, diner en borrel. Het is de perfecte plek voor een betaalbaar driegangenmenu maar ook een fantastische plek voor een cocktail of een gin & tonic.

Met een Josper Grill als middelpunt (zowel letterlijk en figuurlijk), spitst Smaak & Vermaak zich toe op het ter plekke bereiden van vlees en vis op houtskool. Dit resulteert in een schouwspel waarin échte barbecuesmaak en geuren de hoofdrol spelen.

Haar liefde voor onder meer de Marrokaanse keuken begon een paar jaar geleden per ongeluk tijdens een vakantie. Eenmaal thuis ging Lesley Rehaen aan de slag met recepten uit diverse internationale keukens.

Als partner van Parkstad Culinair, is Cogens Advocaten alweer voor de vierde keer met een eigen businessstand op het eetfestijn aanwezig. Waar ze deze culinaire invulling normaal dicht bij huis zochten, vliegt het advocatenkantoor dit jaar een keukenbrigade uit Londen in.

Chi Kookt is in Maastricht inmiddels een bekende naam op het gebied van kookworkshops en catering. Met haar deelname aan Parkstad Culinair wil de doorgewinterde chef, die haar weg kent in diverse internationale keukens, een nieuw publiek aanspreken.

Welkom in Kerkrade, een stukje Limburg dat zo ver­schilt van de rest. Middenin dit stukje Limburg ligt Hoeve Nieuw-Ehrenstein. Een verborgen parel in de Kerkraadse Anstelvallei. Binnenkort pas geopend, maar nu al op Parkstad Culinair.

 

STANDHOUDERS

Klik op een logo voor meer informatie