Ivm Covid-19 is de 2020 editie geannuleerd | Tot 2021

Ivm Covid-19 is de 2020 editie geannuleerd | Tot 2021

BREID UW NETWERK UIT

Wilt u, samen met honderden andere (young) professionals, culinair genieten en ongedwongen netwerken. Kom dan naar de Parkstad Culinair. Zeker op donderdag en vrijdag is er een groot politiek, bestuurlijk en zakelijk netwerk aanwezig. Van MKB tot groot bedrijf, van politici tot bestuurder en van individu tot groep. Op de Business Evenings van Parkstad Culinair komt u iedereen tegen en u kunt tegelijk proeven van culinaire gerechtjes. U steunt hiermee ook nog een aantal goede doelen, waaronder een onderzoek naar voeding & kanker, uitgevoerd door Zuyderland Medisch Centrum.

Parkstad Culinair is een culinair evenement dat zich onderscheid van vele andere evenementen, maar zeer zeker ook van andere culinaire festivals. Parkstad Culinair is een professioneel opgezet evenement en heeft culinair proeven hoog in het vaandel staan. Fysiek gezien is de opzet van Parkstad Culinair transparant, intiem en volledig overdekt. Een sfeervol terras in het midden met rondom alle restaurateurs; laagdrempelig en representatief. Parkstad Culinair verhoogt de aantrekkingskracht en positieve profilering van Heerlen. Steeds meer bezoekers weten het evenement te vinden en praten er vol lof over.

Het bezoekersaantal ligt op 10.000 mensen verdeeld over vier dagen. De rondom het plein liggende horecaondernemingen en retail-bedrijven profiteren ook volop van het evenement. Tijdens de dagen van het evenement zitten de terrassen rondom het plein vol met mensen die dit combineren met een bezoek aan het festijn. De winkeliers in de binnenstad profiteren van de grote toeloop van de mensen in de stad en zien die dagen hun omzet stijgen. Door het meerdaagse karakter van Parkstad Culinair zien we ook een toename van het aantal hotelovernachtingen in de stad zelf en daarbuiten. Parkstad Culinair genereert op deze manier economische spin-off, dat wil zeggen directe bestedingen en/of herhalingsbezoeken. Tijdens het evenement zelf zijn er in en rondom de tenten meer dan 100 mensen werkzaam op diverse fronten.

Wilt u als individu of als bedrijf iets betekenen voor Parkstad Culinair, laat het ons weten. Van enkel promotie tot een borrel en alles ertussenin. Wij denken graag met u mee.

Bekijk ook

Toch nog vragen?

Stuur ons gerust een e-mail!