Ivm Covid-19 is de 2020 editie geannuleerd | Tot 2021

Ivm Covid-19 is de 2020 editie geannuleerd | Tot 2021

Welkom in Kerkrade, een stukje Limburg dat zo ver­schilt van de rest.

Middenin dit stukje Limburg ligt Hoeve Nieuw-Ehrenstein. Een verborgen parel in de Kerkraadse Anstelvallei. Met zijn hellingbossen, monu­mentale hoeves, kristalhelde­re beek en weidse uitzichten over het stuwmeer “de Cra­nenweyer” is de Anstelvallei beslist een bezoek waard.

Brasserie Nieuw-Ehrenstein is gevestigd in de door Stich­ting het Limburgs Landschap volledig gerenoveerde hoe­ve “Nieuw-Ehrenstein”. Wie een bezoek brengt aan deze brasserie kan rekenen op een gastvrij en gezellig ont­vangst. Kom even helemaal tot rust en geniet van een drankje, culinaire lunch of diner in de brasserie of op het panoramisch terras, met wijds uitzicht over de Anstel­vallei. Een plek waarop mens en natuur elkaar ontmoeten!

Brasserie Nieuw Ehrenstein opent in oktober 2019 haar deuren en op Parkstad Cu­linair kun je alvast een voor­proefje nemen. Vanaf okto­ber staat het team van Nieuw Ehrenstein, onder leiding van Kimberley Storm en Richard Wentink voor u klaar. Van lunch tot diner of een verga­derarrangement.

STANDHOUDERS

Ga terug naar de standhouderspagina en bekijk alle deelnemers van Parkstad Culinair 2019