BITTS

[vc_row][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]Het concept BITTS is voor het eerst gepresenteerd in 2016 op Hartbufkes Preuve te Maaseik.

Een samenwerking tussen restaurant Bienvenue, Tapas & Zo… en Taste & Style. Nu op Parkstad Culinair bundelt Bienvenue en Taste & Style haar krachten.

BITTS is een hippe culinaire stand tijdens het event Parkstad Culinair op 6, 7, 8 en 9 september 2018.

Laat u verrassen bij BITTS! Van mooie charcuterie en heerlijke oesters tot eigentijdse culinaire gerechtjes. Gerechtjes waarvan u zult watertanden! Ook serveren wij diverse gin tonics, prachtige wijnen, bubbels en vers bereide cocktails! Wilt u zich profileren met uw bedrijf tijdens een borrel, dan kan dit perfect bij BITTS.

Bienvenue

,,Enkele weken geleden is Bienvenue helemaal verbouwd en vernieuwd. Na ruim veertien jaar was het tijd voor iets nieuws,’’ vertelt John. Behalve het restaurant is ook het concept van Bienvenue vernieuwd. Bij een hip, trendy en industrieel interieur hoort immers een hip concept. Daarom kun je bij Bienvenue tegenwoordig niet alleen terecht voor een à la carte-menu, maar ook voor shared dining en (afterwork) evenementen.

,,Met ons nieuwe concept mikken we op een heel breed publiek. We zien nu al dat het shared dining-concept erg populair is bij de mid-twintigers. De ietwat oudere generatie kiest sneller voor een avondje à la carte-dineren.’’ Beide menu’s veranderen regelmatig, er wordt veel op het seizoen aangepast. Tevens zijn er steevast een aantal gerechten buiten de kaart om. In het weekend krijgen deze gerechten invulling aan de hand van de producten die er dan voorhanden zijn.

Taste & Style

Alles op het gebied van cocktails, of het nu een cocktailworkshop, cocktailbar of het inhuren van een bartender is. Taste & Style denkt graag mee. Sinds juli 2009 zijn onze cocktails bijna niet meer weg te denken op een goed feest, evenement of bedrijfsuitje.

Taste & Style is een professioneel bedrijf dat zich focust op kwaliteitshoreca, waarbij de cocktail en de opdrachtgever ten alle tijden centraal staan. Door middel van de vele opdrachten voor verschillende opdrachtgevers, heeft het bedrijf zich ontwikkeld als de ideale partner voor uw bedrijfsfeest, vrijgezellenfeest of andere gelegenheden. Hoe groot of klein uw event ook is, wij passen ons naadloos aan op uw wensen. Of dit nu zakelijk of particulier is.

Naast de cocktailbar kunt u ons ook benaderen voor GinTonics of Gin-cocktails, een champagnebar, smoothie’s, alcoholvrije cocktails en ga zo maar door….

meer info vindt je op de BITTS facebookpagina[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”5435″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row]