Winselerhof/Pirandello

Neem de beroemde truffelspaghetti van het huis. De ware liefhebber rijdt er rustig een paar blokjes voor om. Mérite le détour, zoal de Fransen zeggen. Maar bij Restaurant Pirandello in Landgraaf geven ze de voorkeur aan het Italiaans. ,,Onze keuken is nu eenmaal Italiaans georiënteerd keuken”, zegt banket- en salescoördinator Nina van Malden. Net als haar collega’s verheugt ze zich enorm op Parkstad Culinair. ,,Mensen uit de regio op een ontspannen manier kennis laten maken met de heerlijke gerechten uit de Italiaanse keuken is natuurlijk leuk.”

 

Winselerhof/Pirandello organiseert al enkele jaren een eigen streetfoodfestival: Cibo di Strada’ e Vini Italiani. ,,Veel mensen maakten er al kennis met onze truffelspaghetti. We krijgen zoveel positieve reacties dat we vinden we dat we op Parkstad Culinair niet mogen ontbreken. Het is een evenement met potentie, waarvan we denken dat het zich op dezelfde manier ontwikkelt als het Preuvenemint. We weten dat veel mensen in de regio graag een keertje bij ons willen komen eten, maar nog niet in de gelegenheid zijn geweest. Dus zoeken we hen op, in de hoop dat ze ook een keer naar ons toe komen. Om in Stijthagerbeekdal, met uitzicht op de wijnranken, te genieten.”

 

Tijdens Parkstad Culinair zijn we geopend. Wel moedigen we onze gasten aan om te gaan eten op Parkstad Culinair. Ik kan zeggen dat we er allemaal erg naar uit kijken. Collega’s die niet hoeven werken, komen toch naar het Pancratiusplein. Dat zegt denk ik genoeg.”