Organisatie

De organisatie van Parkstad Culinair is in handen van Stichting Parkstad Culinair en een team met bevlogen personen. Hiernaast heeft Parkstad Culinair een aantal adviseurs en ambassadeurs die het team van raad en daad bijstaan.

Het projectteam
Mark Meijer, voorzitter (LinkedIn)
Marc van der Sluis, productiemanager – MC Sluis Events
Bert Salden, PR  – Gastvrij Magazine / Mes & Vork Media
Luuk Steins, techniek, licht & geluid – LS Productions
Bryan van Putten, horeca (LinkedIn)
Bert Bischoff, financiën
Maurice Stizinger, marketing – Online Bazen
Raoul Plummen, algemene ondersteuning

De adviseurs
Jay Mookhram, Cogens Advocaten (LinkedIn)
Danny Thewissen, Hanos Heerlen (LinkedIn)
Ger Hansen, Hansen Dranken

De ambassadeurs
Anouk Vijgen
Bart Janssen – Smart Market

Wilt u contact opnemen met Parkstad Culinair, dat kan via social media of info@parkstadculinair.nl