Ichizai

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Sushi, de Vietnamese keuken en een vleugje Westerse keuken, een beter culinair avontuur kan men zich niet voorstellen!
Een Fusion keuken: de lekkerste gerechten van verschillende keukens combineren en presenteren. Waarbij ons hart uiteraard ligt bij de overheerlijke Japanse, Vietnamese en Westerse keuken. Op deze manier proberen wij onze gasten met nieuwe indrukken te verassen.

Sushi
De tegenwoordige sushi kreeg pas aan het begin van de negentiende eeuw in Tokio vorm, rijst bereid met met verschillende soorten vis, zeevruchten, groente en zeewier.
Ingredienten bereid in kleine, sierlijke hapjes. Aan het begin van de twintigste eeuw verspreidde deze sushi zich over de rest van Japan en in de tweede helft van de twintigste eeuw over de rest van de wereld. Parkstad Culinair kan dan natuurlijk niet achter blijven!

Vietnamese keuken
Naar eigen zeggen bestaat deze uit vijfhonderd verschillende authentieke Vietnamese maaltijden. Koken is in Vietnam niet enkel noodzakelijk om te overleven, het is een vorm van kunst.
Vijfhonderd gerechten is misschien wel wat veel van het goede om allemaal te proberen en daarom is er voor Parkstad Culinair een divers scala aan gerechten verzameld die een goed beeld geven van de Vietnamese kust van het koken.
Gasten op Parkstad Culinair maken een culinaire reis door Vietnam waarbij de regio’s in dit prachtige land elk hun eigen karakter in de keuken tonen. Alle delen zij echter de perfecte balans tussen zoet, zuur, pittigheid en het aroma van verse kruiden en vissaus.

Ben je benieuwd naar welke gerechten Ichizai uit deze keukens aanbied?
Kom dan gauw langs Ichizai Fusion Kitchen restaurant te Waalwijk, of op Parkstad Culinair 2018 bij stand 3!

Wij hopen je mee te nemen op een culinair avontuur, over verschillende continenten.

meer info vindt je op ichizai.nl[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”5557″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row]