INFORMATIE

Parkstad Culinair is vrij toegankelijk voor iedereen!

De openingstijden zijn:
Donderdag 7 september van 16.00 t/m 00.00 uur
Vrijdag 8 september van 16.00 uur tot 01.00 uur
Zaterdag 9 september van 13.00 uur tot 01.00 uur
Zondag 10 september van 13.00 uur tot 00.00 uur

 

Drank & eten
Onder standhouders ziet u alle deelnemers staan. Een mix qua keuken, wijnen, ligging en beleving.
In het midden van de transparante overkapping staat één grote bar met een heerlijk getapt Alfa Bier, het speciaal bier “Marcus Julius” of een glaasje fris of water.

 

Betaalmiddel:

Op Parkstad Culinair kunt u betalen met consumptiemunten. Deze kosten €2,30 per stuk. U kunt met hele en halve munten betalen (de munten die u aanschaft kunt u namelijk doormidden breken). Er zijn twee kassa’s waar u de munten kunt kopen. Bij beide kassa’s kunt u zowel contant als met pin betalen.

 

Tegoed 2015 (pasjes-systeem):

Gasten die in 2015 tegoed om zijn/haar pasjes hadden staan en dit verzilverd hebben krijgen een email van ons en kunnen dit tegoed uiteraard gebruiken op de editie van 2017. Neem bij een bezoek aan Parkstad culinair uw pasje mee. Na inlevering en controle krijgt u het tegoed omgezet in consumptiemunten.

 

Het concept:

Parkstad Culinair is weersonafhankelijk dankzij een transparante overkapping van het middenplein. Hierom heen bevinden zich alle restaurants, waardoor in het midden een intiem en sfeervol plein ontstaat, dat zorgt voor een geweldige beleving!

 

Navigatie/route Parkstad Culinair

Pancratiusplein, 6411 JZ Heerlen (evenemententerrein, zie hieronder voor parkeren).

 

Parkeren Parkstad Culinair
Er zijn verschillende QPark garages te vinden in de nabije omgeving van het Pancratiusplein.
QPark Putgraaf                                Adres: Putgraaf 1D  6411 GT Heerlen
QPark Raadhuisparking                 Adres: Uilestraat 4 6411 BX Heerlen
Qpark de Klomp                              Adres: Klompstraat 11 6411 KR Heerlen
QPark Theater Heerlen                  Adres: Muzenlaan 1  6411 AC Heerlen

 

Toiletten
Tijdens Parkstad Culinair kunt u gebruik maken van de toiletten in de Beerkompanie. Deze toiletten zijn (vrijwel) overdekt te bereiken via het middenplein en staan duidelijk aangegeven.

 

Rookruimte
Op het terras van de Beerkompanie is de rookruimte gerealiseerd. Dit is duidelijk aangegeven vanaf het middenplein van Parkstad Culinair. Onder de transparante overkapping en de stands is het verboden om te roken.

 

Kids
Ook aan de kinderen is gedacht tijdens Parkstad Culinair! Vlakbij de ingang treft u op zaterdag en zondag de kinderanimatie aan. Hier kunnen de kinderen zich kunnen uitleven. Er is begeleiding aanwezig. Gebruik van de kinderanimatie is op eigen risico.